Fiskekortspriser

FISKEKORT
Medlem: 80 kr
Icke medlem: 100 kr
Juniorer gratis i målsmans sällskap.

BÅTAR
Medlem: 30 kr
Icke medlem: 40 kr

Fiskeregler: Max 3 fiskar per kort och dag. Barn upp till 14 år fiskar gratis i målsmans sällskap. Då gäller max 3 fiskar och kort tillsammans med målsman. 15 år och uppåt måste lösa eget kort.

Betala med Swish

Vill du köpa via Swish så skall du göra följande. Som mottagare anger du nummer 1235503008 och sedan beloppet. Se fiskekortspriser ovan. I meddelandefältet så skriver du "Östra Nyasen datum, (exempelvis 20 juni 2018)".

Betala på webben

Nu kan man köpa fiskekort på webben. Du betalar med hjälp av ditt VISA, MasterCard eller Internetbank (SEB, Nordea, Handelsbanken, Swedbank, Danske bank) när du köper via webben. Du får fiskekortet som ett email och kan även välja att få det som ett SMS.
Du behöver inte vara inloggad eller ha ett användarkonto för att handla på iFiske.

Fiskekort som köps via internet, Swish eller via sms kostar 10kr mer än de som köps med kontanter i fiskekortskuren vid sjön. Och det är för att sms och internettjänsten kostar extra. Fördelen för er är att ni slipper hålla på med jämna kontanter mm vid sjön. Fiskekortet som man kan lösa är dagkort och priset inom parentes gäller för dem som betalar med jämna kontanter vid fiskekortskuren vid sjön. Vill man hyra båt så går det jättebra, då löser man ett kort för det också.

För att komma till iFiskes hemsida så kan du klicka på bilden nedan. Sen kan du klicka på fiskekort och köpa direkt på hemsidan.

Woxnadalens Sportfiskeklubb önskar er lycka till med Fisket!