Fiskekortspriser

FISKEKORT
Medlem: 80 kr
Icke medlem: 100 kr
Juniorer upp till 14 år fiskar gratis i målsmans sällskap.

BÅTAR
Medlem: 30 kr
Icke medlem: 40 kr

Fiskeregler: Max 3 fiskar per kort och dag. Barn upp till 14 år fiskar gratis i målsmans sällskap. Då gäller max 3 fiskar och kort tillsammans med målsman. 15 år och uppåt måste lösa eget kort.

Betala med Swish

Vill du köpa via Swish så skall du göra följande. Som mottagare anger du nummer 1235503008 och sedan beloppet. Se fiskekortspriser ovan. I meddelandefältet så skriver du "Östra Nyasen datum, (exempelvis 20 juni 2018)".
Vid köp av fiskekort med Swish är det själva Swish-betalningen som gäller som fiskekort, du behöver alltså inte fylla i ett fiskekort vid fiskekortsautomaten.

Betala på webben

Du kan även köpa fiskekort på iFiske.se. Där kan du betala med VISA, MasterCard eller Internetbank (SEB, Nordea, Handelsbanken, Swedbank, Danske bank). Du får fiskekortet som ett email och kan även välja att få det som ett SMS, du behöver alltså inte fylla i ett fiskekort vid fiskekortsautomaten.
Du behöver inte vara inloggad eller ha ett användarkonto för att handla på iFiske.

Köp fiskekort på iFiske.se

Lycka till med fisket!