Fiskekortspriser

Nu kan man köpa fiskekort på webben, sms eller med Swish. Du betalar med hjälp av ditt VISA, MasterCard eller Internetbank (SEB, Nordea, Handelsbanken, Swedbank, Danske bank) när du köper via webben och betalar du med ett sms så hamnar kostnaden på din mobilräkning. Du får fiskekortet både som ett SMS och som ett email.
Du behöver inte vara inloggad eller ha ett användarkonto för att handla på iFiske.
Köper du kortet via Swish så drar pengarna direkt från ditt bankkonto.

Fiskekort som köps via internet, Swish eller via sms kostar 10kr mer än de som köps med kontanter i fiskekortskuren vid sjön. Och det är för att sms och internettjänsten kostar extra. Fördelen för er är att ni slipper hålla på med jämna kontanter mm vid sjön. Fiskekortet som man kan lösa är dagkort och priset inom parentes gäller för dem som betalar med jämna kontanter vid fiskekortskuren vid sjön. Vill man hyra båt så går det jättebra, då löser man ett kort för det också.

För att komma till iFiskes hemsida så kan du klicka på bilden nedan. Sen kan du klicka på fiskekort och köpa direkt på hemsidan.

 image

 

Vill du köpa via SMS så skall du göra följande:
Dagkort (medlemmar)             Skicka FISKA 699 NAMN till 72456
Båthyra (medlemmar)             Skicka FISKA 69A NAMN till 72456

Dagkort (icke medlemmar)    Skicka FISKA 68D NAMN till 72456
Båthyra (icke medlemmar)    Skicka FISKA 69B NAMN till 72456

Vill du köpa via Swish så skall du göra följande:
Som mottagare anger du nummer 1235503008 och sedan beloppet. Se fiskekortspriser nedan. I meddelandefältet så skriver du ditt namn, telefonnummer och vad du har betalat för. Typ båthyra och dagkort etc.

 

Fiskeregler: Max 3 fiskar per kort och dag. Barn upp till 14 år fiskar gratis i målsmans sällskap. Då gäller max 3 fiskar och kort tillsammans med målsman. 15 år och uppåt måste lösa eget kort.

FISKEKORTS PRISER:
Medlem: 80 kr
Icke medlem: 100 kr
Juniorer gratis i målsmans sällskap.

BÅTAR PRISER:
Medlem: 30 kr
Icke medlem: 40 kr

Woxnadalens Sportfiskeklubb önskar er lycka till med Fisket!

SMS bild ifiske